top of page

1. Introduction (the basics)

Updated: Sep 6, 2021

Please note that I am a Quantum Soul and Quantum Life Consultant. I am not a medical doctor, psychologist, or psychiatrist. Should you display any symptoms that are worrying your first priority is to contact a medically trained professional to assist you.


308 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Welgedaan Natanja ! Ek kan sien jy is 'n uitstekende onderwyseres, selfs ek verstaan DNA nou beter.! Veels geluk met julle pragtige, smaakvolle webblad ! Baie toeganklik, maklik verstaanbaar en alles baie mooi, ek hou van die kleurskema. Ek gaan na al Leonie se voorlesings luister, 'n briljante idee vir iemand wat nie die boek het nie. Doe zo voort !! Ek gaan julle blad aan ten minste twee mense voorstel . Baruch Hashem ! Loof die Here.! Mag julle seën wegdra van die Here, sodat baie mense met ou probleme in hierdie tyd vryraak van die onnodige bagasie !! Trots op julle !! Tante Wilma Kooij.

Like
bottom of page